Fredag

Idag har jag fått väldigt ont i fötterna haha. Vid 11 tiden åkta jag och mamma till Väsbt C och kollade på skor. Hittade inga fina  så då åkte vi vidare till Täby C. Där hittade jag två par skor, ett par med klackar och ett par utan, superfina :) men dom utan klackar fanns inte i min storlek så då sa hon i kassan att det fanns i Väsby C där jag inte hade hittat nåra fina innan så då fick vi åka dit en gång till. så köpte vi dom och sen så hade jag köpt en jacka. Först ville jag ha en skinnjacka men sen hittade jag en annan jacka på SALT som jag köpte istället :)

/sofia

senaste dagarna

I tisdags kom Alice och hade roligt hos mig :) vi åkte till Väsby Centrum och kollade lite och fikade. Jag köpte två tröjor. finfina  :) den vid halv sju åkte vi till ekebyhallen för att ha träning:) den blev lite mer seriös än vanligt och det var ju bra det. Sen åkte jag och Alice hem till mig och fixade oss och vi pratade med "madde" ;D sen  kollade vi på film och gick och la oss.

I onsdags märkte jag att Alice låg vaken vid 9 och då gick vi upp och käkade frukost och fixade oss och lite sånt. den vid halv 11 tog vi bussen till Vallentuna station och sen vidare med Roslagsbanan till tibble. vi skulle nämligen till fjortistäby eller "täbban" som alla vallentunare säger. Jag köpte ett läppglans, en klämma, örhängen och en guldigt armand :) . I täby träffade vi; Julia, Steffi, Elsie, Diana, Leyla, Emma och Mickan.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag följde med mamma och handlade mat, inte så kul men aja.

Imårn vet jag inte så mycket som kommer att hända. Ingenting tror jag. Jag kanske skulle träffa "madde" (haha alice) ett tag. om jag orkar ;D

puss


tjobaloba

Hej på er. Jag har väl ingenting speciellt att skriva tror jag, inte som jag kommer ihåg iallafall x) tänkte bara att man måste uppdatera nån gång? Imårn ska jag vara med bästa Alice. Wiho :D sen vid 7 har vi träning. Usch det går verkligen inte bra på träningarna längre, undra varför? Jag blir bara sämre och sämre. Men  imårn har jag bestämt att jag ska kämpa och ge gärnet hela tiden :D lycka till med det.. Vi får väl se vad jag och Alice hittar på dåra. Kanske tar bilder som vi gjorde nån gång förut? :)
DAGENS BILD

image87
























va tycks? Riktigt het och jag får säga det själv, hahah. det är faktist tagen med min superduperdåliga mobil.

och du "Tracy" som kommenterade i min förra blogg att jag hade mycket smink på mig, jag hade bara puder och mascara på den där bilden.
/soffepoffe

<3

jag älskar dig ♥

Tjejmiddag

Igår hade jag tjejmiddag, det var superkul :D  Vi åt tacos och sen vid halv 10 gick vi ut och kollade om nån var ute, men eftersom alla var så grymt tråkiga så orkade ingen komma ut. Först tänkte jag ocph Petra att hon skulle sova hos mig men så blev det inte :( Vi gick in vid halv 11 kanske och satt lite vid datan och vid 11 gick alla hem. Då satt  jag vid datan lite till och vid 12 gick jag och la mig tror jag.. haha, iallafall, nu ska jag snart duscha och vänta på att Petra ska ringa om hon inte ska vara med en annan som jag inte kommer ihåg vad han heter men aja. Annars tror jag inte att nånting annat kommer och hända, ni kan ju slå en pling;D haha

xoxo/sofia

Melodifestivalen

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte orkat. Det börjar bli lite tråkigt att blogga varenda dag o så. Det har väl inte hänt så mycket roligt dagarna som gått. Jag kollade på Melodifestivalen i lördags, det var ju pinsamt dåligt med Kebabpizza silovitza? eller vad den hette..
Fast Sanna Nielsen var riktigt bra! och Häggkvist och Johnson var bättre än väntat. ;D
carola är mycket bättre iår än vad hon var när hon sjöng "evighet" det ser ut som om hon har gått upp lite i vikt.. vem vet..

hahahahaha

jag har precis lärt mig att lägga in videos på youtube ;D här kommer en som självaste sofia har lagt in ;D

visst är jag duktig? ;O

Inte på ett tag.

Nu har jag inte skrivit på ett tag för jag har inte orkat eller hunnit.
Här är iallafall lite..

SÖNDAG: I söndags hade jag volleyboll hela dagen, deet gick väl sådär, vi kom fyra. I mitt lag var det jag, Frida, Leyla och Hanna.

MÅNDAG: Inget kul..

TISDAG: inget kul..

ONSDAG: idag var  vi på naturhistoriska riksmuseet och kollade på `klimatet`. eller vi skulle svara på frågor men det är ju typ samma sak.. sen åkte vi hem och jag kom hem för kanske en timme sen?

puss

de e så gött


TALANG 2007


hahah, jag är käääääär :D <3

nämen oj

Nu kom jag på en till sak dom hände igår faktist. Vi har ju spelat fotbollsmatch och vi vann i skolan och då skulle vi möta en annan skola, smedby faktist, och eftersom vi äger vann vi ju med 18-0, fatta! ARTON-NOLL! fast killarna gjorde ju många fler mål.. Killarna gjorde 16 (tror jag) och tjejerna 2,

PUSS

FREDAG

idag är det ju somsagt fredag och det hände väl ingenting som var speciellt kul.. Men iallafall, idag på SO;n så vare ju ganska kul iallafall. Malin brukar jämt ha med sig halstabletter bara för att jag vill ha det och det är superdupersnällt :D och som sagt, i dag på so;n så "bråkade" vi.,
Malin; aaj
sofia; vad?!
BLABLABLA
Sofia; är vi sams nu?
Malin; aa okej,
efter ett tag
Sofia; får jag halstablett nu?


INGEN RUBRIK

Idag hände inte så mycket i skolan, men igår var det väldigt roligt :D men det orkar jag inte berätta om.  Idag hände som sagt inget kul och jag har ingenting att skriva om än, det kanske kommer lite senare. Jag kanske ska åka och kolla på min morbrors nya hus.

DAGENS BILD
image82
ja, jag vet, min kusin är cool!

/S

CORNELIA

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR! ETT FYRFALDIGT LEVANDE FÖR CORNELIA, HON LEVE HIPPHIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

eftersom hon fyllar år så kommer dagens bild på henne :D

image81
hon ser inte ut så men jag hade ingen annan ;D

trött

jag vet, jag är tråkig ;D

DAGENS BILD
image79

RSS 2.0